## **BRATTLEBORO FOOD CO-OP BOARD OF DIRECTORS MEETING**

 $\label{location: BFC Conference Room or via Zoom. Shareholders are welcome to participate. \ Email board@bfc.coop to RSVP or call Board Administrator at 802-246-2820.$ 

## **AGENDA FOR THURSDAY, MAY 8th**

**Note:** Next meeting: Monday, June 2nd, 2025

Time	Торіс	Board Action/ Outcome	Leader
5:00	Soft start - informal chatting / eating dinner	Connect	All
(15 min.)			
5:15	Official Start of Board meeting	Be present	Facilitator
(5 min.)	Welcome & Communication Norms		
5:20	Shareholder Input	Listen/Share	Facilitator
(10 min.)	Shareholder guests intro and comments Other Shareholder inputs Shareholder Stats & Shopper Feedback.		
5:30	Approval of minutes: From Board Meeting 4/7/25 & E.S. 4/15/25	Motion; Vote	Facilitator
(5 min.)			
5:35	Board President Updates		Michele
	Report on new B.5 Continued Ops.		
(5 min)			
5:40	Upcoming Training Opportunities	Discussion/Sharing	Facilitator
	Did anyone attend a training or event online or in-person?	_	
(5 min)			
5:45	Board Committees, etc.		
	Recruitment Committee:		Calvin
	Shareholder Engagement Committee: Tabling report from Anneka and Calvin		Anneka
	Annual Meeting Planning Committee:		Denise / Sarah
	GM Search Committee:		Kevin
(25 . )	Finance Task Force / Committee:		Kevin
(25 min)	M. V. J. B	M	F 100 .
<b>6:10</b> (25 min.)	Monitoring Reports : BOARD: D.4 Cost of Governance	Motion; Vote	Facilitator
	D.5 Records Policy		
	GM: B.2 Financial Condition & Activities B.3 Relationship with Employees		
6:35	GM Updates	Listen/Understand	GM
	•	Listerii Orider starid	GI I
6:50	What is happening in the Co-op that the Board needs to know?  June policies to be monitored ASK: What's the purpose of this policy? Is this the right policy? What compliance data would be useful for GM reports?  GM: B. I Financial Planning (incl. Review 3-year plan)  Board: None	Ask questions	Facilitator
(10 min.)			
7:00	Tell a shareholder	A very few minutes of silence	
(5 min)	What would you tell a shareholder about this meeting?	Put in chat/write on paper	All
7:05	Quick Break		
(5 min)			
7:10	Executive Session		
	Personnel Issues.		
TBD	Closing		D. J.
(10 min)	For you - what went well or not so well? What is one thing you're taking away from our meeting?	Share	Board member Admin, GM

Clean Up Crew: Kevin and Lee