BRATTLEBORO FOOD CO-OP BOARD OF DIRECTORS MEETING

Location: BFC Conference Room or via Zoom. Shareholders are welcome to participate. Email board@bfc.coop to RSVP or call Board Administrator at 802-246-2820.

AGENDA FOR MONDAY MARCH 3, 2025

Note: Next meeting: Monday April 7, 2025

Time	Торіс	Board Action/ Outcome	Leader
5:00	Soft start - informal chatting / eating dinner	Connect	All
(15 min.)			
5:15	Official Start of Board meeting	Be present	Facilitator
(5 min.)	Welcome & Communication Norms		
5:20	Shareholder Input	Listen/Share	Facilitator
(10 min.)	Shareholder guests intro and input / Other Shareholder inputs PLUS Shareholder Stats & Shopper Feedback.		
5:30	Approval of Feb. 3 minutes	Motion; Vote	Facilitator
(5 min.)			
5:35	Board President Updates		Michele
	NFCA Annual Meeting : Greenfield Community College, March 15th.		
	CCMA in Duluth: May 29-31: Any takers? Deadline 4/1/25.		
	Annual Board Retreat Summary	Discuss	
(10 min)			
5:45	Board Committees, etc.		
	Shareholder Engagement Committee :		Anneka
	Tabling 2/18: Anthony and Michele report.		Allieka
	Recruitment Committee		Calvin
	Finance Committee Task Force		Kevin
	Annual Meeting Planning Committee		Denise
(30 min)	· ·		
6:15	Board Budget Review FY26		
	What is the Board's impact on the Co-op's finances?	Discuss	
(15 min)	•		
6:30	Quick Break		
(5 min)			
6:35	Monitoring Reports :	Motion; Vote	Facilitator
	BOARD : D.1 Board Duties		
	GM: B.6 - Shareholders & B.8 - Conflict of Interest		
(15 min.)			
6:50	GM Updates	Listen/Understand	GM
	Co-op by the numbers		.
(30 min.)	What is happening in the Co-op that the Board needs to know?		
(* ' ')	April policies to be monitored		
7:20	ASK: What's the purpose of this policy? Is this the right policy? What compliance data would be useful for GM reports?	Discuss	Facilitator
	GM: A.I End 2 - Access to and education about goods and nutritious food that are		
	ecologically sound and responsibly sourced.		
(5 min.)	Board: D.2 - Board Meetings & D.6 - Board Job Products		
7:25	Tell a shareholder		
(5 min)	What would you tell a shareholder about this meeting?	Put in chat/ write on paper	All
7:30	Executive Session: GM Evaluation		
(25 min)			
7:55	Closing		Board
(5 min)	For you - what went well or not so well? What is one thing you're taking away from our meeting?	Share	members, Admin, GM
8:00	Clean Up Crew : Michele & Calvin		